9.B v Milovicích 24.6-26.6.2009

 

Milovice 24.6.2009-26.6.2009

   Ráno jsme se sešli na nádru v 8.15, ale odjížděli jsme až za hodně dlouho. Nejdřív jsme jeli šourákem asi hodinu pak jsme šli pěšky asi 20 min. na autobusový nádro v Hořicích. Tím jsme jeli asi 10 min. A šli jsme do kempu. Tam jsme se usadili a rozbalili svoje nádobíčko. A poté jsme se šli my kluci koupat. Voda byla sice kapku studená, ale to nevadilo. Potom nám Termix vysvětlil pravidla vlastního rugby. Tak jsme hráli a vyhráli jsme. Po zápase jsme se šli podruhé koupat. Po usušení jsme dělali nějaký soud o Karkulce a Vlkovi. Vůbec jsem to nepochopil, proč jsme to dělali ale to nevadí. Následoval rozhovor o všem. Asi hodně dlouho a dál nevím, co bych psal protože ten rozhovor ještě neskončil.

 

Filip

 Výlet 9.B Milovice u Hořic

    V 8.15 jsme se celá parta společně s paní učitelkou sešli na nádraží. Po půl hodině jsme odjížděli motoráčkem směr dlouho očekávaný výlet. V Ostroměři jsme přesedli na druhý, ještě starší motoráček, který nás odvezl až do Hořic. Po nálezu správného autobusu jsme nasedli a ochotný pan řidič nás odvezl do zdejší vesničky Hořice a dokonce nám poradil cestu do kempu. Kluci vyfasovali růžové chatky, tudíž byli zdrceni už od začátku. Po ubytování zpocená část posádky (kluci) naskákali do velmi studeného bazénu (18 oC) spolu s Haninou a Vendulou. Naše oblíbená kolektivní hra rugby vzbudila velký zájem i přes nepřízeň počasí, tudíž jsme hráli na mokré louce v dešti a bosi. Následovala další koupel.

Bára

   

     

     

  

  

po příjezdu jsme vyzkoušeli kvalitu a teplotu vody v místním bazénu...

  

  

podvečerní posezení a jízda smrti ...

  

  

činnosti se sekerou nás baví a zatím ani moc neohrožují na životě...

  

  

rugby s podivnými pravidly se také celkem ujalo...

  

alternativně se hrál i basketball...

  

paní učitelka "terorizuje" svého žáka...

  

každý baští jak umí...

Soudní přelíčení Vlk vs Červená Karkulka

První večer jsme trávili soudem s Vlkem(Jirka Sova), který brutálně napadl Karkulku(Věra). Pro nedostatečné důkazy (neměly jsme DNA) jsme soud prhrály.

Karkulka se tímto veřejně omlouvá Vlkovi za křivé obvinění z napadení.

Hanka

  

  

po ránu nás přivítalo sluníčko a tak si užíváme jak můžeme...

  

příprava slizu a ladění bojovných barev a účesů...

  

  

  

  

  

  

  

  

Slizká bitva...

Nastala chvíle, která otestuje naši odvahu a bojovnou povahu-bitva.

Příprav - Náčelník Jarda připravil do kýblů a ešáků sliz (škrob + teplá voda). Ty se rozmístili po hracím poli... a následuje příchod samotných soutěžících, kteří byli duší i tělem připraveni každého protihráče pořádně nahodit.I ti se rozmístili na určené pozice.

Napětí stoupalo. Hráči byli plně připravení a náhle - START... bylo to jako za války, až na to, že místo kulek svištěl vzduchem sliz... není člověk, který by to pořádně "nekoupil". Ovšem střelivo začalo docházet a boje o zbytky sílily. Někteří jedinci začali sbírat střelivo z kolemjdoucích soupeřů. Bitva probíhala vklidu, ale najednou... první oběti začali doplácet na rozlitý sliz u zásobáren na břehu, jinak řečeno... zmatení soutěžící začali padat na zem a i s pomocí byli seslání do tamnějšího náhonu, který byl plný bahna.

Po ukončení bitvi se všichni účastníci"umyli" pod kohoutkem na protějším břehu a zbytky opláchli při koupání v bazénu

Termix Michal

  

  

  

návštěva v muzeu historických motocyklů, dle informací z kempu je jich asi 6...

Navštívili jsme kilometr vzdálené muzeum historických motocyklů. V tomto muzeu byly k vidění známé české značky Jawa a ČZ, které dnes už nejsou na silnici vidět. O většině motocyklů nám průvodce řekl několik zajímavostí. V muzeu bylo přes 50 motorek a většina z nich je pojízdná. Klukům se motorky moc líbily a měli hodně dotazů, ale pro nás holky to byly jen motorky.

Gába a Hana