Třída 3.B...

 

Co jsme nakreslili před odjezdem...  

 

co chceme vzkázat domů...

(originální přepis autorů)

1.6.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

30.5.

  

  

  

  

jak jsme hledali a našli poklad... část spadlého JU 52...

  

  

     

  

vyrábíme vlajky...

tak tohle je před chatou...

     

  

  

  

porota vynáší svůj ortel...

     

     

           

     

hod šiškou na cíl...

  

i chvilku před večeří je třeba řádně využít...

  

učení přece nemusí být jen mučení...

  

  

 

tak a to jsou obě naše chaloupky a jejich okolí...

  

  

snídaně je prima...

     

     

     

     

  

     

takhle vypadá naše bydleníčko...

  

první porada v nadmořské výšce 1000 m.n.m

 

Co jsme nakreslili před odjezdem...

 

 

Petr

Ahoj mami a tati. Kdyš jsme přijeli šli jsme pár metrů k chatě. Když jsme přišli do chaty tak jsme vibalili. Pak jsme šli na prochásku. Když jsem se probudil tak jsme šli hledat něco co pan učitel našel. Bila to železná otevírací bedna. Ještě nevíme co v ní je. Ahoj mami a tati váš Péťa.

Vojta

Ahoj mami a tati bydlíme na chatě jménem Grizzly a bydlím na pokoji 5 z jménem Dobívači Sněžky bydlím s Pepou Vyvialem Markem Šupíkem Honzou Machem a Petrem benešem dnes ráno jsme s klukama hrabali poklad je to tu moc hezké je tady les je tady výhled na krajinu.

S pozdravem Vojta.

Petra

Ahoj mami v autobuse vpoho. A zítra půjdem na Sněžku, moc se těším. A taky se mi trochu stejská. A jsou tu štěňátka hasky. Jsou tu krakonošovi speciality. Pá pá mám tě moc ráda a tebe taky tati pa.

Anička

Ahoj mami a tati a Ivane jsme 1000 m.n.m. 29. 5. jsme měli k obědu buřtguláš. 30. 5. jsme k snídani měli rohlik s máslem a džemem. Tady na chatě se mi moc líbí máme pokoj č. 4. V pokoji jsem s Monikou, Petrou a 31. 5. budu ještě bydlet s Aničkou. Máme moc malý pokoj.

Kuki

Anička

Ahoj mami, přijeli jsme na chatu, na chatu jsme museli jít 750 m , na chatě se mi moc líbí, jsme na pokoji 4, já Heďa, Lenka, Srázka, zjistili jsme že jsme 1000 m. n. m. Ale je škoda že Stázka v úterý odjede. Dnes přijede Anička Hamannová. Dneska jsme si dělali názvy pokojů, my se jmenujeme: Náměsíční Bordeláři. K snídani jsme měli jam. K obědu budeme mít hovězí polévku a kuřecí maso na kari.

Hedvika

Ahoj mami cesta byla dobrá i ubydlení, ale šli jsme k chatě 750 m a jsme 1000 m nad mořem. A jak jse má Dan s taťkou?

Dneska byla dobrá snídaně protože jsme měli máslo a džem a mami mám službu na nachystávaní lžíček a pití. A mami ani jednou jsem nebrečela ale se netěšim až přijede Anička Hamannová.

Lenka

Ahoj Tome dnes jsme dorazili na školu v přírodě na chatu Grizzly ale jak jsme přijeli museli jsme ujít 750 m a počasí je jako v Řecku ale nepršelo ale boude ňákej den prej pršet a naše chata je 1000 m nad mořem. Ahoj pozdravuj mámu a Mirka

Monika

Ahoj maminko, tatínku! Jsme na strašidelném hotelu Grizzly. Hrozně mi tady chutná. Mají tady krkonošské speciality. Mají tady i psí spřežení. Možná na nich pojedeme. Zítra půjdeme na sněžku. My holky jsme včera klukům uklízeli a oni nám zase nosí bágli a zítra mi bude nosit bágl Honza Mach. Já jsem mu uklízela. Víš s kym jsem na pokoji? Jsem na pokoji s: Kuki, Péťou, Annou Ham. Budeme mít spoustu zážitků. Vaše Monička

Stázka

Ahoj mami přijeli jsme autobusem na zastávku vystoupili jsme a šli jsme 750 metrů do kopce na chatu za chvíli přijeli spolužáci ze 3. B a 3. A šli jsme se ubytovat. Já Stázka, Anna Hav, Lenka a Hedvika. Měli jsme číslo pokoje 10. Měli jsme službu na večeři a jsme spát.

Ahoj mami dnes přijede Anička Hamannová. Dneska jsme si dělali názvy pokojů a my jse jmenujeme Náměsíční bordeláři. A ještě něco k snídani byl rohlík.

Honza

Cesta jsem byla dobrá. Když jsme přijeli tak sme hnet šli do kopce a když přišli tak jsme se přetahovali pak jsme šli do chaty museli jsme si sami povlíkat postel a pak jsme se ubytovali tak jsme šli ven a šli jsme na kopec kde bydlí áčko a hráli jsme tam vracečku. A pak jsme šli do chaty a někdo se šel koukat na televizi. A já byl nahoře a hráli jsme tam auta a pak jsme šloi na kutě. Jsme 1000 m n m. Dneska jsme se oblíkli a šli jsme ven a vypracovali jsme plagát a jsem na pokoji s, Tadeášem, Siggym, Filipem, s pozdravem Honza.

Jakub

Ahoj mami jak se máš a co Justýnka. Já se mám docela dobře a kluci taky. A jsme na 8 lůžkovém pokoji a jsme rádi že můžeme ležet na palandě. K večeři jsme měli buřt guláš

Pavel

Ahoj Mami jak se máš já se má docela dobře. Ale mohli jsme zabalit i plišáka. Ale alespoň máme s klukama jsme na 8 lůžkovém pokoji. A ty kluci se jmenujou Pepa, Jakub, Tomáš. A pošli mi nějaký ímejl. Tvuj hodný, Pavel M.

Pepa

Přijeli jsme 29. 5. v autobuse. Přijeli jsme do krkonoš tam je moc hesky dneska sme hledali poklad a našli sme ho ale že sme museli jít jít do chaty tak sme šli protože sme museli uklidit. Jsme v 8 lůžkovém pokoji a všichni spíme na palandě nahoře děkuju za dopis pošlu ti pohled. Pavel spí sám njá s Tomášem a Kuba sám. Doufám že nezemřela ta fenka.Tvůj Pepíček

Tomáš

Ahoj mami a tati když jsme včera jeli autobusem tak jsme sí zpívaly různé písničky. Jídlo bylo dobré ale když dneska ráno jsme našli poklad. Jsme 1000 m n m. Bydlíme v boudě Gryzzli. Kvůli mně se zítra půjde na sněžku. Čau

Marek

Ahoj mami a tati. Mě se tady líbí. My jsme přijeli ve čtyry hodiny. A museli jsme jít na horu 750 m. A přišli na chatu Grizzly jsme 1000 m nad mořem. Máme budíček v půl osmé a holki ještě spali. A my kluci jsme museli behat nahoru a dolu. Zítra půjdem na sněžku. Ahoj Mára!

Honza

Ahoj jak se tam mate my se tady máme dobře. A pozdravuj mamku a jak se má bobek, dneska nám začalo svítit sluníčko. Vam určitě taky svítí sluničko. Jídlo tady maj dobrý. Naše chata je 1000 m nad mořem. Naše chata se menuje Grizzly. Prave sme mněli svačinu. Chata je heská. Pokoje sou hezký. Ráno sme mneli svačinu. Ráno jsme mneli roztvïčku. Pozdravuje honza mach.

Siggi

Ahoj mami, v autobuse se mi ďálo líp, potom sem si udělal šlofíka. Potom mi celou cestu nebilo špatně. Když sme dojeli tak sme šlapali dokopce 750 m. V úterý deme na Sněšku. První večeře byla buŕtguláš. Naše chata je 1000 m nad mořem. S pozdravem Siggi.

Tadeáš

Ahoj Mami, v autobuse se mi neďálo špatně. Vystoupili sme 750 m. A přišli jsme došli jsme k chate a koukali sme do chati moc heské to tam nebilo. Ale máme bufet a čera bil bužkuláš a naše chata je 1000 m pod mořem. Z pozdravem Tadeáš

Filip

Mami když jsme jeli v autobuse tak sem zkoušel usnout ale neusnul sem a potom olík měl malí míč tak sme si posílali a potom sme hráli fitbal a prohráli jsme 2:1 a potom na boudu grizzly 750 m. A

ubytovali a teda spím s Honzou a s tádou a s siggym a spíme na 4 lůžkovém pokoji a táda a siggi spějí na palandě a já s honzou spíme dole a kluci říkají že jak si mi koupila ty sušenky a siggy koupil dvě dvoulitrové koli a moc se mi líbý a moc tě pozdravuju a když sme hodný tak můžeme i na počítač a napiš mi čísla aby sem ti mohl poslat dopis a sme tisíc metrů nad mořem a ze venku áčko má roubenku a u naší chaty máme psi hasky a zýtra deme na sněžku 602 metrů a přivezu ti na tom nelinkovanym sešitu medvěda grizzlyho a moc se těšim. Tak pápá s pozdravem Filip.

Pepa

Dnes 30. 5. jsme se probudili ze včerejška když jsme přijeli do chaty jménem grizzly. Než jsme se ubydleli museli jsme vyšlapat kopec který byl dlouhý 750 m musel sem holkám nosit batohy, bylo jich dohromady 7. Když jsme se ubytovali zjistili jsme že jsme 1000 m n m potom jsme se vyspali. Já se probudil ve čtvrt na 4 do čtvrt na 6 jsem byl na pokoji potom jsem šel do jídelny tam jsem si hrál s Márou Š s autíčkama potom přišel Petr B a Vojta M. A hráli jsme hru jménem Labyrinty. Jeto hodně dobrá hra, potom jsme pexseso ale už jsme museli na rozcvičku potom jsme museli na snídani. Ale o rozvičce jsme sklukama hledali poklad holky a některý kluci toneviděli např Siggi, honza, Fíďa, Táďa museli jsme tam vyhrabávat kameny ale myslím že to bude stát zato to hrabání, vážně to byla dřina. Když jsme odešli na snídani konečně jsme si ulevili měli sme rohlik s máslem a marmeládou přidal sem si noc mi to chutnalo potom jsme měli chvíli pauzu na pokoji. Potom jsme šli ven a dělali si názvi svíchpokojů dělali jsme to každý dohromady. Náš název byl DOBÍJEČI SNĚŽKY, docela se nám to povedlo, potom jsme si kreslili znak naší chaty ten znak je grizzly je nám naní moc pěkně, když jsme to dodělali přinesla nám paní kuchařka svačinu jablka s uušenkami, potom jsme psali do sešitu cosme dělali. .