Dětský den a noc ve škole...

Většinu fotek si fotily děcka sami...

 Letos jsme se rozhodli, že si dětmi a dalšími nadšenci zpříjemníme poslední květnový den a následný 1. červnový den spaním ve škole.

 V pátek odpoledne jsme se sešli ve škole, počasí nám nepřálo a tak jsme situovali hry do tělocvičny. Skupinky kuchtíků pod vedením Jardy se odebrala kuchyně a chystala pro nás všechny výborný guláš.

 Tělocvična nám byla nakonec z části malá, a jelikož vykouklo sluníčko, vyrazili jsme do místního parku se trochu vyblbnout…. Po návratu zpět si dali dlabanec a rozptýlili se po škole, někteří si chtěli zablbnout v tělocvičně, jiní šli využít výpočetní techniku a další skupinka šla zpívat za doprovodu kytary, na kterou nám hrál Petr. Večer utekl a následovala pro mladší děti hledání pokladu pomocí šipkované. St. Žáci pro ně připravili úkoly a trasu…. Nadšení nemusím zveřejňovat.

Ovšem ani starší nezůstali bez překvapení. Pomocí svíček si prošli trasu v areálu školy a došli si pro malé občerstvení.

Následovala příprava spacích míst a sledování filmů či hra na počítači.  Postupně nám nadšenci odpadávala, než začalo svítat, spali všichni….

Ráno se dítka obsloužila v kuchyni a dala se likvidování spací zóny. Pomalu jsme se sbalili, uklidili prostory a rozloučili se…