Betina HR 9. 2014              

   Pro koho...

V letošním roce by jsme rádi vzali několik dětí, mimo jiné akce, na pobyt k moři. Jedná se o děti ze sociálně znevýhodněného prostředí, děti z neúplných rodin, případně o děti s lehkým mentálním postižením.

Ubytování je předjednané u báječné paní Andelina Škevin. Děti zde zažijí atmosféru rodinné dovolené v příjemném a rodinném prostředí. Budeme si sami vařit, využijeme místní sportovní hřiště a samozřejmě i blízkost koupání v moři.

Předchozí akce pro děti můžete shlédnout ZDE.

 
 

Co můžeme nabídnout?

Umístění odkazu, případně jména či reklamy na těchto stránkách.

Přímý proklik na tyto stránky z webu ČČK Kutná Hora.

Kontakt:

Jaroslav Nouza

nouza.jaroslav@gmail.com            tel: 602 405 527

Získaná částka

0,00 Kč

Jak to bude vypadat?

V průběhu následujících měsíců se pokusíme posbírat co největší množství starých PC, jejich komponentů, případně starých mobilních telefonů. Spolu s dětmi je rozebereme, vytřídíme a části u kterých to bude možné odevzdáme do sběrny. Za získané peníze vezmeme malou skupinku vybraných dětí ze sociálně či jinak znevýhodněného prostředí, případně dětí s lehkým mentálním postižením na týdenní pobyt k moři. Děti zažijí týden u moře, zažijí a naučí se mnoho nových věcí, které by vzhledem k jejich situaci neměly příležitost zažit.

Samotný týden bude mít následující průběh. V pátek, v podvečerních hodinách naložíme děti do mikrobusu, či aut, a vyrazím směr Chorvatsko. Trasa bude Brno, Mikulov, Vídeň, Šentil, Krapina, Záhřeb a Murter. Ubytování je zajištěné v soukromí, v rodinném domě se třemi apartmány. Dům se zahradou, v bezprostřední blízkosti moře a zároveň v zahradách. Centrum vesnice je do 5 minut. S dětmi budeme užívat mimosezóní klid přímořské vesničky, koupat se, sportovat a samozřejmě se o sebe i starat. V plánu je vlastní vaření, se všemi spojenými činnostmi, na kterých se děti budou podílet. Za týden, v sobotu ráno, děti opět naložíme do aut a vyrazíme k domovu. Podaří-li se nám získat finance, radí by jsme děti vzali cestou ještě na výlet na Plitvická jezera. Předpokládaný návrat je v neděli v ranních hodinách.

Fotografická a slovní reportáž z celé akce bude na těchto stránkách průběžně během celé akce.

   Děkujeme za spolupráci:

ČČK Kutná Hora p. Míša Němečková