Hausbóti u Bati aneb po stopách Kon - Tiki 5.5.-8.5.2016...

 

Velké poděkování patří p. Oldřichu Cimbálkovi, za to, že nám kreslí báječné obrázky

Přihláška

Seznam dop. potřeb

Jakou loď zkrotíme

 

www.leccos.cz

 

 

Kontaktní adresa

Jaroslav Nouza

Masarykova 822

Kolín II 280 00

tel: +420602402474

nouza.jaroslav@gmail.com

zvonice@leccos.cz

 

 

 

 

   Na pátek 6.5. bude nutné uvolnit děti ze školy. Po dohodě vám potvrdíme žádost.

Přihlášky pouze na klubu nebo po telefonické domluvě. Pořadí bude určovat odevzdání přihlášky a zaplacení!!!

   Pojedeme premiérově na 12 ti místném hausbótu. Naše loď se jmenuje TARZIUS a spuštěna na vodu byla 1.4.2016, bude to tedy její druhá plavba. Info zde.

 

Maximální počet dobrodruhů je 9. Ti mladší 18-ti let, budou muset mít souhlas rodičů. Cena akce je upřesníme Kč. V ceně je zahrnuto zapůjčení hausótu, doprava tam i zpět, poplatky v tábořištích, doprovodné vozidlo, pojištění, strava. Děti s platnou dohodou v NZDM Klub Zvonice si mohou v omezené míře uhradit část ceny Zvonicovými dolary.  Cena potom bude upřesníme a upřesníme Zvonicových dolarů.

   Dohlížet na děti budou dohlížet zkušení lektoři klubu Zvonice.

   Při odjezdu bude na nádraží přistavené auto, do kterého si naložíme bagáž a cestovat na místo budeme nalehko. Batohy převážet po celou dobu na hausótu, to znamená, že bude dobré sbalit co nejúsporněji!!! Budete-li si sebou brát telefon, či foťák, bude dobré mít vodotěsný obal. Hausót ani auto nejsou zlodějuodolné a proto si dobře rozmyslete, jaké cennosti si sebou povezete. Oceníme, nebudou li mít děcka sebou mobily a tablety. Volat je možné na zde uvedené číslo.

   Vařit si budeme přímo na lodi, případně na břehu. Hrníček, ešus, příbor a spacák každý svůj.

   Seznam potřeb je orientační a vychází z dlouholetých zkušeností vodáků. Sami zvažte, co budete potřebovat.

Všechny potřebné informace naleznete zde, případně v klubu. Na této adrese budou také v průběhu vody uveřejněny zprávy a fotografie o průběhu akce.

 

Odjezdové info bude upřesněno

 

Odjezd se blíží, je třeba dodat důležité informace. Sraz bude 5.5.2016 v Českém Brodě, na nádraží, nejpozději v ???? h, tak abychom stihli naložit bagáž a odjet vlakem do Zlína. Trasu a spoje si můžete prohlédnout zde. Předpokládaný návrat bude v neděli 7. 8. 2016 mezi 17-20 hodinou. Nezapomeňte sebou kartičku zdravotní pojišťovny, dobrou náladu a doporučujeme zbraň na vodu...

Kapitán

Jarda Nouza

 

 

TARZIUS

 

Řidič doprovodného vozidla a hlídač

 

A jak to všechno vypadalo...